Csehország Tornádó : Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban.

Csehország Tornádó : Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban.. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az.

A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének.

Abuavc0kkgyugm
Abuavc0kkgyugm from 4cdn.hu
Hodonín településén fákat tépázott meg. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Tíz sérültnek súlyos az állapota. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát.

Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és.

Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. Hodonín településén fákat tépázott meg. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt.

Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát.

Tornado
Tornado from assets.4cdn.hu
Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Tíz sérültnek súlyos az állapota.

Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát.

Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak.

A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.

Ofw6lcwyntvaxm
Ofw6lcwyntvaxm from www.hirzilla.hu.dream.website
Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába.

Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő.

Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Hodonín településén fákat tépázott meg. Tíz sérültnek súlyos az állapota. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének.

Post a Comment